تبلیغات
پاسوردی برای گذر علوم - آموزش آشپزی از http://www.ashpaz4u.org/
پاسوردی برای گذر علوم
بزرگترین سایت دریافت سابق ایرانیان
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


این وبلاگ برای همگان است لطفا ان را به دوستان خود معرفی کنید.

مدیر وبلاگ : محمد طاها ترکمان
نظرسنجی
ازکدام مطالب در سایت ما بیشترخوشتان آمد؟











مواد لازم:

  • سیب= عدد
  • تخم مرغ= ۳ عدد
  • شکر= ۵/۱ لیوان
  • مارگارین= ۱۰۰ گرم
  • شیر = نصف لیوان
  • بکینگ پودر= ۱ قاشق غذا خوری (سر خالی)
  • آرد = ۲ لیوان
  • وانیل= ۱ ق چ
  • پوست لیمو= (رنده شده) ۱ ق چ
  • پودر دارچین =۱ ق م
  • مغز فندق = ۲ ق س
  • کشمش= ۲ ق س

طرز تهیه:

ادامه مطلب … »

مواد لازم:

  • روغن جامد=۱ پیمانه
  • شیر=۱پیمانه
  • بیکینگ پودر=۱ قاشق چای خوری
  • آرد=مقداری که به دست نچسبد
  • میان قطاب:
  • پودر گردو= ۵۰ گرم
  • پودر بادام = ۵۰ گرم
  • پودر شکر= ۲۰۰ گرم
  • هل=۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
روغن را با همزن زده تا پوک و سبک شود سپس شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم . پودر هل را اضافه می کنیم تا خمیر خوش طعم شود شپس بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد (خمیر نباید زیاد سفت شود)
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط گذاشته
برای ۱۵ دقیقه هم داخل یخچال می گذاریم
برای میان قطاب تمام مواد را با هم ترکیب می کنیم
سپس خمیر را روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم و مواد میانی را داخل خمیر گذاشته و ۲ سر آن را به وصل کرده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
میتوان برای تزیین آن هم میتوان توی مخلوط شکر و پودر پسته و بادام بغلطانیم

مواد لازم برای داخل کاپ کیک:

  • سیب= ۳ عدد
  • شکر=۴/۱ لیوان
  • دارچین=۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:

  • آرد=۲ و ۴/۳ لیوان
  • بیکینگ پودر=یک قاشق غذاخوری
  • نمک=کمی
  • کره ذوب شده در حرارت اتاق=۱۰۰ گرم
  • شکر=۲ لیوان
  • شیر=۴/۱ لیوان
  • وانیل=۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ=۴ عدد
  • مغز گردو ریز شده=۲/۱ لیوانروغن=۴/۱ لیوان

طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست کنده به قطعات کوچک مربعی شکل خرد کنید. سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید.
مخلوط سیب و دارچین و شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.مواد را کنار بگذارید.
فرن را گرم کرده سپس کاغذا های مخصوص کاپ کیک را در قالب مخصوص کاپ کیک بچینید.
تمام مواد خشک لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.

ادامه مطلب … »

مواد لازم:

  • مرغ پخته شده= ۲ پیمانه
  • زعفران آبکرده= ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ= ۱ عدد
  • زرد چوبه =به میزان لازم
  • نمک وفلفل = به میزان لازم
  • جعفری خرد شده= ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری= به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:
ابتدا نان باگت را در فر قرار میدهیم تا کاملا خشک شودبعد می گذاریم سرد شود و آن را آسیاب می کنیم مقداری زرد چوبه به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم.
سپس مرغ و زعفران آبکرده جعفری وتخم مرغ نمک وفلفل و ۱ قاشق غذا خوری آرد سو خاری نان باگت اضافه کرده وبا غذا ساز خوب مخلوط می کنیم . سپس به اندازه یک گردو برداشته و آن را کمی پهن و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ کرده البته با حرارت ملایم.
نکته:
میتوان در این غذا کرفس پخته و کلم بروکلی پخته نیز اضافه و همه مواد را با غذا ساز میکس کرده و بقیه مراحل را طبق روش بالا انجام دهیم.

مواد لازم:

  • سیب زمینی=۲ عدد متوسط
  • تخم مرغ آب پز=۱ عدد
  • تخم مرغ زده شده=۱ عدد
  • جعفری ساتوری=یک پیمانه
  • پیاز رنده شده=۱ عدد
  • محلول زعفران=۱ قاشق مربا خوری
  • گوشت چرخی=۱۰۰ گرم
  • پودر جوانه گندم=یک قاشق غذا خوری
  • نمک فلفل زردچوبه=به مقدار لازم
  • روغن=به مقدار لازم
  • پودر سوخاری=به مقدار لازم

ادامه مطلب … »

مواد لازم:

  • فیله ماهی (شیر، قباد…) = ۳۰۰ گرم
  • کنجدخام= دو قاشق غذاخوری
  • سس خردل = دو قاشق غذاخوری
  • شیر=دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.

مواد لازم :
خرما=۸۰۰ گرم
آرد گندم=۳۰۰ گرم
مغز گردو کوبیده‌شده=۱۵۰ گرم
شکر=دو قاشق سوپخوری
خلال پسته=۱۰۰ گرم
روغن مایع=۱۵۰ گرم
گلاب=یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
۱۰۰ گرم از روغن را برداشته و آرد را داخل آن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود، سپس خرماها را که قبلا پوست گرفته و هسته آن را جدا کرده‌ایم در ۵۰ گرم روغن باقی‌مانده کاملا تفت می‌دهیم تا نرم شوند، آرد را به آن اضافه می‌کنیم. مغز گردو، شکر و گلاب را نیز افزوده و هم می‌زنیم تا حلوایی یک دست آماده شود. حلوا را داخل دیس کشیده صاف کرده با خلال پسته تزئین می‌کنیم.

مواد لازم:

  • برنج =دو پیمانه
  • فیله ماهی پخته‌شده =۱۵۰ گرم
  • پیاز =یک عدد
  • سبزی ( گشنیز، جعفری، تره و شوید) =چهار قاشق غذاخوری
  • زعفران آب‌کرده =دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون و نمک= به میزان لازم

طرز تهیه:
سبزی‌ها را با کمی روغن تفت دهید. برنج را به همراه نمک و روغن بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس به آن فیله ماهی خردشده را اضافه کنید. قالب را چرب کرده و ته قالب را برنج زعفرانی بریزید. سپس کمی از برنج را با فیله ماهی مخلوط کرده و مقداری را نیز با سبزیجات تفت دهید و هر کدام را به ترتیب روی برنج زعفرانی بریزید، سپس در بشقاب برگردانید.

مواد لازم :

  • ماهی قزل آلا= ۱ عدد
  • زعفران(ساییده حل شده در آب جوش)=۲/۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر=۱قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل= به میزان لازم
  • تخم مرغ= ۲عدد
  • آرد= به میزان لازم
  • پودر سوخاری= به میزان لازم
  • روغن= به میزان لازم
  • ورقه بادام= ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم .
مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.

Contact Us | Terms of Use | Trademarks | Privacy Statement



نوع مطلب : اشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 24 شهریور 1396 10:12 ق.ظ
Its such as you read my thoughts! You appear to know a lot about this, such as you wrote
the book in it or something. I feel that you can do with some percent to
power the message home a bit, however other than that, that is
magnificent blog. A great read. I will certainly be back.
سه شنبه 14 شهریور 1396 06:15 ق.ظ
Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog web site?
The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear
idea
دوشنبه 16 مرداد 1396 09:26 ب.ظ
Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be
aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries
that they plainly do not know about. You managed to hit the
nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a
signal. Will probably be back to get more. Thanks
جمعه 25 فروردین 1396 04:56 ب.ظ
It's amazing in support of me to have a web site, which is valuable in favor of my knowledge.
thanks admin
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
به سایت ما خوش آمدید
نام و نام خانوادگی      
آدرس ایمیل      
کلیه حقوق این وبلاگ برای پاسوردی برای گذر علوم محفوظ است

ابزار وبلاگ